تکنیکهای مختلفی در صنعت کاشت ناخن مورد استفاده قرار میگیرند که شاید برای بسیاری از افراد ناشناخته باشند. معمولا اکثر کسانی که به کاشت ناخن علاقه دارند تنها با دو روش کاشت پودری و ژلهای آشنایی دارند؛ در حالی که خدمات زیبایی ناخن شامل روشهای متنوع و خلاقانه بسیاری است.
کاشت ناخن فیبر نیز یکی از روشهای کمتر شناخته شده در دنیای زیبایی ناخن است که خیلی پیشتر از روشهای مرسوم کنونی مانند کاشت اکرلیک مورد استفاده قرار میگرفته است. کاشت فیبر در حدود دو دهه قبل از رواج پیدا کردن کاشت پودری مورد استفاده قرار میگرفت و امروزه به دلیل خاصیت گیاهی مواد آن دوباره بر سر زبانها افتاده است.
اگر شما نیز به دلیل استفاده از مواد شیمیایی در مراحل مختلف کاشت ناخن از انجام آن خودداری میکنید، در این مطلب از سایت ژانت همراه ما باشید تا با روشی قدیمی اما طبیعی با نام کاشت ناخن فیبر آشنا شوید.
کاشت ناخن فیبر چیست؟
در تمامی روشهای کاشت ناخن از موادی مخصوص برای استحکامسازی بستر ناخن و بلند کردن قد آن استفاده میشود؛ به طور مثال در روش پودری این عمل با استفاده از مواد اکرلیک و در کاشت ژلهای با استفاده از پلی ژل صورت میگیرد.
در کاشت ناخن فیبر دیگر خبری از مواد شیمیایی نیست و استحکام بخشی ناخن با استفاده از رشته های فیبری یا فایبرگلاس انجام میشود. شاید کمی عجیب به نظر برسد که چگونه چندین رشته فیبر میتوانند مقاومت ناخن را تا ترمیم بعدی تضمین کنند؛ البته که این روش دوام سایر روشهای کاشت ناخن را ندارد، کمترین آسیب را به ناخن های طبیعی وارد می کند.
در مورد مقاومت آن نیز نگران نباشید، چرا که با استفاده از مواد کاشت ناخن با کیفیت و مهارت ناخنکار میتوان ناخنهایی مستحکم و با دوام را با استفاده از روش کاشت فیبر داشت.
البته فراموش نکنید همانطور که کیفیت و تکنولوژی ساخت مواد اکریلک و پلی ژل در این سالها افزایش پیدا کرده است، کیفیت نوارهای نازک فیبر نیز نسبت به گذشته تغییرات بسیاری داشته و در تولیدات جدید فاکتورهای بسیاری برای بیشتر کردن مقاومت آنها در نظر گرفته شده است.
بنابراین اگر نگران عوارض کاشت ناخن هستید یا نسبت به مواد شیمیایی حساسیت نشان میدهید، به یاد داشته باشی که کاشت ناخن فیبر یکی از سالمترین روشهای کاشت ناخن است که علاوه بر عدم عوارض ظاهری بسیار طبیعی و خاص را بر روی انگشتان شما ایجاد میکند.
وسایل مورد نیاز برای کاشت ناخن فیبر
مانند هر روش دیگر کاشت ناخن، برای انجام کاشت ناخن فیبر شما نیاز به ابزار و موادی خاص و مشخص دارید. در نظر داشته باشید که کیفیت مواد در نتیجه کاشت فیبر بسیار اثر بخش است و حتما هنگام خرید به این موضوع توجه ویژه داشته باشید.
به طور کلی ابزار و وسایل مورد نیاز برای کاشت ناخن فیبر یا گیاهی شامل موارد زیر است:
- رشتههای فیبری
- کلیپس یا پینچر ناخن
- سیلک ناخن
- عقب زن ناخن
- عقب زن چوبی
- قلم کاشت ناخن
- بیس کات
- تاپ ژل
- دستگاه uv
- سوهان برقی و دستی
- تاپ کات
- پرایمر مخصوص کاشت پودر یا ژل
- چسب کاشت ناخن
مراحل اجرای کاشت ناخن فیبر
کاشت ناخن فیبر که به آن کاشت گیاهی نیز گفته میشود، مراحل طولانیتری نسبت به سایر روشهای کاشت ناخن ناخن دادر اما از پس از این صبر طولانی نتیجهای قابل قبول و متفاوت برای شما رقم خواهد خورد.
نگران استحکام ناخنها نیز نباشید چرا که اگر مراحل کاشت ناخن فیبر با دقت و به صورت اصولی اجرا شود، دوام کاشت افزایش یافته و ناخنها آسیب نمیبینند. در ادامه تمامی این مراحل را جز به جز با هم مرور خواهیم کرد:
- ابتدا مراحل زیرسازی ناخن را با دقت کافی انجام داده و از ضد قارچ و پرایمر ژل بر روی ناخن استفاده کنید.
- در این مرحله بایستی موادگذاری را شروع کنید با این تفاوت که مواد شما از جنس نوارهای باریک ابریشمی هستند. برای شروع رشتههای فیبری را به اندازه دلخواه کوتاه کنید و یک لایه چسب ناخن یا تاپ ژل روی سطح ناخن بزنید. سپس بلافاصله نوارهای فیبری را بر روی ناخن قرار داده و آنها را استفاده از عقب زن چوبی بر روی ناخن فیکس کنید.
باید در زمان قرار دادن رشتههای فیبری سرعت عمل زیادی به کار ببرید تا چسب و یا تاپ ژل خشک نشود؛ البته اگر در حین کار رشتهای را فراموش کردید، نگران نباشید و پس از خشک شدن سایر فیبرها میتوانید با کمی چسب نواری فیبری را دوباره در جای خود قررا دهید.
- حال ناخنها را داخل دستگاه UV قرار دهید تا مواد چسب به خوبی خشک شوند. برای استحکام بیشتر میتوانید قبل از استفاده از دستگاه لاک خشککن، کمی بیلدر ژل را بر روی ناخن زده و سپس در دستگاه قرار دهید.
- در ادامه مرحله موادگذاری، مقداری از مواد پلی ژل را با قلم کاشت برداشته و روی فیبرها بکشید. حتما در این مرحله دقت داشته باشید چرا که فشار زیاد به فیبرها ممکن است ساختار آن را از بین ببرد. پس از مواد گذاری بار دیگر از دستگاه UV استفاده کنید تا مواد کاشت کاملا مستحکم شوند.
- پس از آن که مواد کاملا خشک شد، با کلیپس کاشت ناخن فرمدهی آن را انجام داده و پس از فرمگیری دور ناخن را با سوهان دستی یا برقی مرتب کنید.
- در آخر نیز هرگونه تزیین و یا طراحی دلخواه را بر روی ناخن اعمال کنید و از زیبایی دستانتان لذت ببرید.
مزایا و معایب کاشت ناخن فیبر
در ابتدای مطلب کمی به مزایا و معایب کاشت ناخن با مواد فیبر اشاره کردیم؛ این روش چندان در بین ناخنکاران و مشتریان مرسوم نبوده و دلیل آن مروبط به زمان زیاد اجرا، سختی انجام و البته دوام کمتر نسبت به سایر روشهای کاشت ناخن است.
اما با این وجود کاشت ناخن فیبر بهترین روش برای کسانی است که به دلیل اگزما یا دیگر بیماریهای پوستی قادر به انجام سایر روشهای کاشت ناخن نیستند. به همین دلیل برای راهنمایی بیشتر شما عزیزان در ادامه تمامی مزایا و معایب کاشت ناخن گیاهی و یا همان فیبر در یک جدول به صورت خلاصه توضیح دادهایم.
مزایا کاشت ناخن فیبر |
معایب کاشت ناخن فیبر |
ظرافت بالای ناخن |
زمان طولانی اجرا |
ریموو آسان و راحت |
دوام کمتر |
عدم ایجاد گرد و غبار در هنگام کاشت |
فرمدهی سخت ناخن |
کمترین عوارض پوستی |
ضعیف در برابر تماس با آب |
عدم احساس بوی آزاردهنده مواد در هنگام کاشت |
نیاز به ناخن کار ماهر و حرفه |
کلام پایانی
روشهای مختلفی برای کاشت ناخن وجود دارد اما تعداد کمی از آن است که کمترین عوارض را به ناخن و سلامت آن وارد میکند. کاشت ناخن فیبر جزو آن دسته از روشهای کاشت ناخن است که این ویژگی را دارد و به دلیل ظریف بودن و کمخطر بودن مشهور است.
نظر شما در مورد کاشت ناخن فیبر چیست؟ حالا که با این روش آشنا شدهاید حاضرید در ترمیم بعدی آن را جایگزین روش پودری یا اکرلیک کنید؟ نظر خود را برای ما بنویسید.
همچنین به یاد داشته باشید که مهمترین اصل در ایجاد یک نتیجه خوب در کاشت ناخن با فیبر تهیه ابزار و مواد با کیفیت است. برای تهیه وسایل با کیفیت کاشت ناخن میتوانید به سایت ژانت مراجعه کرده و با بهترین قیمتهای موجود در بازار محصولاتی برند را خریداری کنید.