حتی اگر کمترین اطلاعات را درباره خدمات زیبایی ناخن داشته باشید؛ حتما درباره دو روش اصلی و پایه کاشت ناخن شنیدهاید. کاشت پودری و کاشت با ژل، پرطرفدارین روشها در حوزه زیبایی ناخن هستند که هر کدام تکنیکها و ویژگی خاص خود را دارند. کاشت پودر را میتوان قدیمیترین روش کاشت ناخن دانست که در مقابل آن کاشت ژلهای است که به عنوان روشی جدیدتر و امروزی شناخته میشود.
برای کاشت ناخن تنها آشنایی با عناوین این دو روش کافی نیست و بهتر است قبل از مراجعه به ناخنکار با مزایا و معایب و همچنین تفاوتهای میان آنها بیشتر آشنا شوید.
در این مقاله از سایت ژانت به معرفی این دو روش کاشت ناخن و ویژگیهای آنها پرداختهایم تا شما با آگاهی بیشتر،هر یک از این دو روش را برای کاشت ناخن انتخاب نمایید.
کاشت ناخن پودری چیست؟
کاشت پودری یک روش شناختهشده در حوزه زیبایی ناخن است که پودر کاشت و لیکویید دو ماده اصلی برای انجام آن است. در روش کاشت پودری ناخنکار مقداری از پودر کاشت را با استفاده از قلم آغشته به لیکویید تبدیل به حالتی خمیری کرده و سپس با استفاده از قلم سر تخت بر روی سطح ناخن به صورت یکنواخت پخش میکند.
این مواد در معرض هوای آزاد خشک میشود و نیازی به دستگاه UV برای استحکامسازی ندارد. همچنین برای فرمدهی مواد از تیپ ناخن و یا فرمر در زیر بستر اصلی ناخن استفاده میشود.
مزایا و معایب کاشت پودری
کاشت پودری برای افرادی که ناخنهایی شکننده و ضعیف دارند، روشی مطمئن و کارآمد است. اگر چه این روش قدیمی مزایای بسیاری دارد اما نمیتوان از معایب آن نیز چشم پوشی کرد. در ادامه چند مورد از مزیتها و مشکلات این روش را بررسی میکنیم.
مزایا کاشت پودری
- دوام بالا؛ ناخنهای کاشته شده با پودر اکریلیک معمولا ماندگاری و استحکام بیشتری دارند و مدت زمان ترمیم آن نیز بیشتر است. همچنین به دلیل استفاده از تیپ، دوام ناخن در برابر ضربه بیشتر خواهد شد.
- خشک شدن در هوای آزاد؛ شاید این مورد چندان در نظرتان مهم نباشد، اما عدم استفاده از دستگاههای UV و LED مزیتی بزرگ در این روش کاشت ناخن است.
- قیمت کمتر؛ هزینه دریافتشده بابت کاشت پودری به دلیل نوع مواد، کمتر از کاشت با ژل و سایر روشها است.
- زمان کم اجرا؛ در صورت حرفهای بودن ناخنکار، استفاده از پودر کاشت زمان بسیار کمتری را از مشتری میگیرد.
- کاشت ناخن بلند؛ اگر به دنبال کاشت ناخنهایی با قد بلند هستید، قطعا بهترین روش برایتان کاشت پودری است.
معایب کاشت پودری
- استفاده از مایع لیکویید؛ مایع لیکوئید یکی از مواد لازم برای کاشت پودری است و این ماده شیمیایی ممکن است باعث بروز بیماریهای پوستی و حساسیت در برخی افراد شود.
- عدم ظرافت ناخنها؛ مواد پودری قرار گرفته بر روی ناخن معمولا ضخامتی بیشتر از مواد ژلی دارند و این موضوع ظرافت ناخن را از بین میبرد.
- امکان بروز بیماری؛ استفاده از لیکویید در پروسه کاشت ممکن است در دراز مدت موجب آسیب ریهها شود؛ همچنین به دلیل فاصله بین تیپ و صدف ناخن احتمال اگزما و حساسیت پوستی در این روش نسبت به روش ژل بسیار بیشتر است.
- سوهانکشی فراوان؛ پروسه سوهانکشی در کاشت پودری بسیار زمانبر و گاها حوصله سر بر است. علاوه بر بالا بودن مدت زمان، فشار بالای سوهانکشی نیز ممکن است سبب از بین رفتن صدف ناخن و نازکتر شدن آن در طول زمان شود.
کاشت ژلهای ناخن چیست؟
کاشت ژل، دنیای وسیعی از متدها و تکنیکهای گوناگون است. این روش جدید با استقبال بسیاری روبرو شده است و تقریبا جای کاشت پودری را گرفته است. در روش کاشت ژلهای از موادی بر پایه پلی ژل استفاده میشود که به صورت آماده و بدون ترکیب با مواد دیگر، بر روی ناخن قرار میگیرد.
پلی ژلها استحکام بالایی دارند و در عین حال نیز بسیار سبکتر و منعطفتر از کاشت پودری هستند؛ همچنین ظاهر آن بسیار ظریف و طبیعی است. مشکل اصلی کاشت ژلهای، استفاده از دستگاه لاک خشککن در روند خشک کردن و استحکامسازی مواد کاشت است. در غیر این صورت این روش معایب بسیاری کمتری داشته و رقیبی حرفهای برای روش پودری محسوب میشود.
مزایا و معایب کاشت ژلهای
کاشت ژل به عنوان دومین روش مرسوم برای کاشت ناخن ها محسوب میشود اما نسبت به جایگاه خود مزایای زیادی دارد. عدم بروز حساسیت نسبت به مواد شیمیایی، مهمترین جنبه مثبت کاشت ژلهای است. این روش نوین علاوه بر مزایای بسیار، معایبی نیز به دنبال دارد که در ادامه به توضیح آن میپردازیم.
مزایا کاشت ژلهای
- ظرافت و سبکی ناخنها؛ ظاهر زیبا و طبیعیتر ناخنهای کاشت شده به روش پلی ژل، باعث می شود تا بسیاری از خانم ها تمایل بیشتری به استفاده از این روش داشته باشند. همچنین وزن کمتر مواد کاشت حس سبکی بیشتری را بر روی ناخن ایجاد میکند که نسبت به روش پودری نکتهای مثبت به شمار میآید.
- عدم ایجاد حساسیت؛ کاشت ژل روشی بی خطر برای ناخنکاران و مشتریان است و مانند پودر باعث بروز مشکلات پوستی و تنفسی نمیشود.
- ترمیم کمتر ناخن؛ پروسه ترمیم در این روش نیازمند مدت زمان کمتری است و حتی حجم مواد کار شده در آن نیز به مراتب بسیار کمتر از روش کاشت پودری است.
- عدم استفاده از لیکویید؛ لیکویید مادهای شیمیایی و گاها خطرناک است و عدم استفاده از آن در مراحل کاشت ناخن ژلهای برای افرادی که حساسیتهای پوستی مانند اگزما دارند، برتری مهمی به شمار میآید.
معایب کاشت ژلهای
- استفاده از دستگاه لاک خشککن؛ برای خشک کردن و استحکام بخشی مواد ژل نیاز به استفاده از دستگاه UV است که بر اعتقاد بعضی افراد ممکن است برای سلامتی ضرر داشته باشد.
- قیمت بالا؛ مواد به کار رفته در این روش از کاشت ناخن، هزینه بیشتری نسبت به پودر کاشت ناخن دارد.
- استقامت کمتر؛ مواد ژلی انعطاف بالایی دارند، اما استقامت و مقاومت آنها در برابر ضربه کمتر از مواد پودری است.
- ریموو با سوهان؛ برای برداشتن مواد ژل از سطح ناخن از سوهان برقی استفاده میشود که تداوم این کار در ترمیمهای مختلف ممکن است صدف ناخن را به مرور تضعیف کند و موجب نازک شدن آن شود.
کلام پایانی
با بررسی موارد ذکر شده در این مطلب حال شما بگویید، کدام روش بهتر است کاشت ناخن پودری یا ژله ای؟ قطعا که جواب درستی نمیتوان به این پرسش داد و پاسخ آن کاملا بستگی به شرایط ناخنها و خواسته افراد دارد.
تفاوت کاشت ناخن ژل و پودر در متریال به کار رفته در آنها و فرآیند انجام کار است. اختلاف قیمت، مدت زمان اجرا، شیوه خشک شدن مواد روی ناخن، ماندگاری و دوام و مضرات هر روش، جزو مواردی است که بهتر است قبل از اقدام به کاشت به آنها توجه کرد.
اگر شما هم تفاوت دیگری میان این دو روش مرسوم کاشت ناخن میشناسید؛ نظر خود را با ما و دیگر خوانندگان این مقاله به اشتراک بگذارید.
همچنین شما می توانید برای خرید ابزار کاشت ناخن پودری و پلی ژل به فروشگاه ژانت مراجعه کرده و از این فروشگاه محصولات را به صورت تخصصی و با بهترین قیمت خریداری نمائید.