بسیاری از بانوانی که به کاشت ناخن علاقه دارند، داشتن ناخنهایی بلند و کشیده را به ناخنهای کوتاه و ساده ترجیح میدهند. به همین منظور ناخنکاران نیز از روشهای مختلفی برای کاشت ناخنهای بلند و در عین حال با دوام برای این دسته از مشتریان استفاده میکنند.
امروزه برای بسترسازی ناخن و بلند کردن قد آن از تیپ و فرمر استفاده میشود. تیپ ناخن روشی قدیمیتر و سادهتر است که پیچیدگی اجرای آن به مراتب کمتر از فرمر ناخن بوده و به همین دلیل عمدتا ناخنکارهای مبتدی از آن برای افزایش قد ناخن استفاده میکنند.
در مقابل فرمر ناخن روشی جدیدتر محسوب شده که کار با آن کمی دشوار است اما نتیجهای که از قالبگیری ناخن با استفاده از فرمر حاصل میشود به هیچ وجه قابل مقایسه با تیپ نیست. ظرافت و زیبایی ناخن کاشت با استفاده از فرمر ناخن، ظاهری طبیعی و در عین حال با دوام را به دستان شما میبخشد و به همین دلیل است که این روش کاشت ناخن در بین بانوان علاقهمند به ناخنهای بلند و کشیده بسیار محبوب شده است.
به همین منظور در این مطلب از سایت ژانت قصد داریم با زبانی ساده و گویا به معرفی انواع فرمر ناخن و نحوه استفاده از آن به صورت مرحله مرحله برای افراد علاقهمند به کاشت ناخن با فرمر بپردازیم.
فرمر ناخن چیست؟
همانطور که در مقدمه مطلب گفتیم، فرمر ناخن یکی از ابزارهای کاشت ناخن است که از آن برای بلند کردن قد ناخن و تعیین شکل و سایز آن استفاده میشود. این ابزار پایهای مناسب برای قرارگیری انواع مواد پودری و ژلهای بر روی ناخن است و در هر دو روش اصلی کاشت ناخن میتوان از آن استفاده کرد. فرمر ناخن معمولا به صورت نوارهایی ساخته شده از ترکیب طلق و فلز بوده که در دو مدل یکبار مصرف و چند بار مصرف ساخته میشود.
در ساخت فرمر ناخن یکبار مصرف از مواد فلزی استفاده نمیشود و به جای آن ترکیبی از طلق و کاغذ بکار میرود. این مدل فرمر به صورت رولی در بازار به فروش میرسد و امروزه کارایی آن بیشتر از فرمرهای چند بار مصرف شده است.
فرمر چند بار مصرف نیز همانطور که از عنوانش پیداست، قابلیت استفاده چند باره را دارد و به کمک مواد فویلی به کار رفته در ساخت آن مقاومت و انعطاف پذیری بالایی نیز داشته و به ناخنکار برای قرار دادن فرمر بر روی ناخن و فرمدهی آن کمک خواهد کرد.
فرمر ناخن در هر جنسی که باشد یک پایه موقت برای ناخن محسوب میشود و پس از موادگذاری و خشک شدن آن از بستر ناخن جدا خواهد شد و نقشی در بیشتر شدن مقاومت ناخن ندارد.
فرمر در طول و شکلهای مختلف تولید میشوند که به شما این امکان را میدهند که هر شکل ناخن که می خواهید ایجاد کنید و با کمک خطوط روی هر فرمر، زوایای مناسب برای دیوارههای کناری و لبههای آزاد ناخن را مشخص کنید.
آشنایی با انواع فرمر ناخن
فرمر یکبار مصرف به دلیل سهولت در استفاده کاربرد بیشتری نسبت به نوع چند بار مصرف دارد و از این نظر در بین ناخنکاران محبوبیت بیشتری دارد. این مدل فرمر ناخن قدرت چسبندگی کمی دارد و علاوه بر استفاده آسان از انعطاف خوبی برخوردار است که کار برای ناخنکار سادهتر میکند.
فرمر یکبار مصرف در انواع مختلفی تولید میشود و هرکدام ویژگیهای منحصر به فردی دارند که میتوان برای انجام کاری به خصوص از آنها استفاده کرد. به طور کل در حال حاضر سه مدل فرمر ناخن یکبار مصرف در بازار وجود دارد:
- فرمر ذوزنقهای
- فرمر مستطیلی
- فرمر پروانهای
در بین این سه فرمر کاغذی، مدل پروانهای آن به دلیل سهولت در استفاده محبوبتر است. فرمر پروانهای نسبت به سایر انواع فرمر قد بلندتری دارد و قرار دادن آن بر روی ناخن به سبب قدرت چسبندگی فرمر، آسانتر بوده و به راحتی دور انگشت پیچیده و بسته میشود و قد ناخن دلخواه را برای مشتری فراهم میکند.
مواد و ابزار لازم کاشت ناخن با فرمر
یکی از مزایای مهم کاشت ناخن با فرمر، زمان کم اجرای آن نسبت به تیپگذاری است. همچنین این روش به افرادی که ناخنهایی حساس و شکننده دارند، کمک میکند تا به راحتی ناخنهای بلند و کشیده داشته باشند و نگرانی بابت دوام و ماندگاری آن نیز نداشته باشند.
اگر چه برای رسیدن به ناخنهای با دوام و مقاوم با فرمر ناخن، نیاز به تهیه ابزار و مواد دیگری نیز وجود دارد که در ادامه لیستی از آنها ارائه کردهایم.
- دستگاه سوهان برقی
- سوهان دستی
- عقب زن
- فرمر کاغذی
- نیپر
- قلم کاشت ناخن
- پرایمر
- لیکویید نیم چرب (برای کاشت با مواد اکرلیک)
- سرسوهان مانیکور اشکی
- سرسوهان مانیکور استوانه دورگیر
- سرسوهان کاغذی نرم
- سرسوهان الماسه استوانه
- سرسوهان الماسه استوانه سرگرد
- پودر کاشت (برای کاشت با مواد اکرلیک)
- ضدقارچ
- پلی ژل (برای کاشت مواد ژلهای)
مراحل کاشت ناخن با فرمر
حال که با فرمر ناخن و انواع آن آشنا شدید، بهتر است به نحوه استفاده از فرمر برای کاشت ناخن بپردازیم. کاشت ناخن با فرمر در 5 مرحله صورت میگیرد که با زیرسازی شروع شده و با مرحله فرمدهی ناخن نیز پایان مییابد. در ادامه هر یک از این 5 مرحله را با جزییات شرح خواهیم داد.
مرحله اول، زیرسازی ناخن
زیرسازی نخستین مرحله در کاشت ناخن با استفاده از تمامی روشها است و در آن با استفاده از ابزار کاشت ناخن مانند نیپر، پوشر و سوهان برقی بستری مناسب و تمیز برای انجام مراحل بعدی ایجاد میشود.
به یاد داشته باشید که برای قرار گیری بهتر مواد کاشت ناخن، حتما پس از انجام مانیکور سطح ناخن را با سرسوهان کاغذی نرم کمی خراش داده و در آخر پس از تمیزکردن بستر ناخن از ضد قارچ استفاده کنید.
مرحله دوم، نصب فرمر
حال زمان نصب و قرار دادن فرمر زیر ناخن رسیده است. ابتدا با دقت تمام فرمر را از روی رول آن جدا کرده و به اندازه مورد نیاز برش دهید. در گام بعدی فرمر را از کاغذ زیر آن جدا کنید و در ادامه لبههای فرمر را به هم بچسبانید و آن را زیر ناخن فیکس کنید.
توجه داشته باشید که فرمر بایستی در یک راستا با بستر ناخن قرار بگیرد و برای اطمینان در کار، ادامه آن به درستی به انگشت مشتری بچسبد.
مرحله سوم، موادگذاری
پس از آن که فرمر به درستی در جای خود قرار گرفت، مراحل مواد گذاری بر روی ناخن شروع میشود. با توجه به مواد کاشتی که در نظر دارید، اماده سازیهای لازم را انجام داده و حتما قبل از شروع مواد گذاری سطح صدف ناخن را به پرایمر مناسب با مواد کاشت آغشته کنید.
برای موادگذاری با فرمر بهتر است دقت بیشتری به خرج دهید و شروع موادگذاری را از محل تلاقی ناخن طبیعی مشتری و فرمر شروع کنید. فرمر ناخن معمولا دارای خطوط اندازهگیری است، با کمک این خطوط میتوانید قد ناخن را مشخص کنید و ادامه موادگذاری را به اندازه مورد نظر انجام دهید.
به عنوان آخرین نکته در مواد گذاری با فرمر، حتما به فرمدهی ناخن نیز توجه داشته باشید و بعد از موادگذاری لبه آزاد و قد دادن به ناخن، پخش واد بر روی صدف را به درستی انجام دهید تا فرم مورد نظر بدون کمترین مشکل بر روی ناخن ایجاد شود.
برای احتیاط بیشتر میتوایند از پینچر یا گیره ناخن نیز استفاده کنید تا فرم دلخواه مشتری به درستی ایجاد شود و زحمت شما در حین سوهانکشی نیز کمتر کند.
مرحله چهارم، سوهانکشی
پس از خشک شدن مواد کاشت ناخن بایستی چسب فرمر را باز کنید و به آرامی با کشیدن آن به سمت پایین، فرمر را از ناخن جدا کنید. حال با استفاده سر سوهان الماسه استوانه سرگرد، ناهمواری های سطح ناخن را از بین ببرید و پس از آن برای دورگیری ناخن از سر سوهان مانیکور استوانه دورگیر استفاده کنید.
اگر نیاز به فرمدهی مجدد بر روی ناخن است میتوانید با کمک سرسوهان الماسه استوانه فرم روی ناخن را درست کنید و در آخرین مرحله با سوهان دستی فرم بغل و بالای ناخن را مرتب کنید.
مرحله پنجم، از بین بردن ناهمواری های باقیمانده
پس از آن که سوهانکشی به اتمام رسید، میتوانید در صورت وجود ناهمواریهای احتمالی بر روی سطح ناخن از سرسوهان کاغذی برای از بین بردن آنها استفاده کنید تا سطحی صاف و یکدست بر روی ناخن ایجاد کنید.
در آخر می توانید از لاک ژل استفاده کنید و پس از خشک شدن آن در دستگاه UV حتما از تاپ کات مخصوص ژل به منظور مستحکم کردن آن بر روی ناخن بزنید.
کلام پایانی
کاشت ناخن با فرمر یک روش حرفهای است که نیاز به دقت و مهارت دارد و در عین حال برای کاشت ناخنهای بلند یکی از بهترین روشهای موجود است. در این مقاله در مورد آموزش کاشت ناخن با فرمر، مراحل کاشت با فرمر ناخن و نکاتی که لازم است بدانید را بیان کردیم.
اگر به یادگیری این روش کاشت ناخن علاقه دارید، اولین گام تهیه ابزار و مواد مورد نیاز آن با بهترین کیفیت و قیمت است. فروشگاه آنلاین ژانت به عنوان یکی از برترین فروشندگان لوازم کاشت ناخن، تمامی لوازم کاشت با فرم ناخن را با بهترین قیمت بازار در اختیار شما قرار خواهد داد.