کاشت ناخن نیز همانند سایر روشهای زیبایی در چندین مرحله مختلف انجام میشود که داشتن دقت و دانش کافی در انجام تمامی مراحل برای رسیدن به نتیجهای مطلوب، حائز اهمیت است. نخستین مرحله از کاشت ناخن با زیرسازی ناخن آغاز میشود که چگونگی انجام آن نقش مهمی در کیفیت نهایی کار دارد.
زیر سازی ناخن مراحل پیچیدهای ندارد اما انجام درست مراحل مختلف آن مانع از بروز مشکلاتی مانند هوا گرفتن ناخن کاشت و حتی قارچ ناخن میشود. زیر سازی ناخن برای انجام تمامی روشهای کاشت ناخن امری اجباری است و حتی در تکنیکهای سادهای مانند ژلیش نیز اجرا میشود.
در این مطلب از سایت ژانت قصد داریم با بررسی مرحله به مرحله زیر سازی کاشت ناخن، جزئیات و الزامات این کار را به شما عزیزان آموزش دهیم و ضمن آن، ابزار مورد نیاز برای انجام زیرسازی ناخن را نیز معرفی کنیم.
چرا باید قبل از کاشت ناخن زیرسازی انجام دهیم؟
همان طور که گفتیم، زیر سازی ناخن مرحلهای اجباری برای تمامی روشهای کاشت ناخن است و آموزش آن در مراحل ابتدایی یادگیری کاشت ناخن به تمامی هنرجویان آموخته میشود. زیرسازی ناخن سنگ بنای یک کاشت ناخن با کیفیت و با دوام است و هر چه در انجام آن مهارت کسب کنید به موفقیت بیشتری در این حرفه دست پیدا خواهید کرد.
ممکن است برایتان این سوال پیش آمده باشد که منظور از زیرسازی ناخن دقیقا چیست؟ این مرحله در واقع شامل مجموعه اقداماتی است که به آمادهسازی ناخن برای انجام مرحله بعدی کاشت، یعنی موادگذاری میانجامد. در زیرسازی ناخن طی چندین مرحله هر گونه چربی، آلودگی و ناهمواریهای سطح ناخن از بین میرود، تا در نتیجه آن مواد کاشت ناخن یا لاک ناخن به خوبی روی بستر ناخن بچسبد و ماندگاری آن افزایش پیدا کند.
همچنین این کار موجب میشود ناخنهای دست شما پس از کاشت با مشکلاتی مانند هوا گرفتن ناخن و ایجاد حبابهای ریز در قسمت زیری کار روبرو نشود و در نهایت موجب از بین رفتن زیبایی ناخنهای شما نشود.
آخرین و مهمترین دلیل برای ضرورت انجام زیر سازی ناخن نیز مربوط به افزایش مقاومت ناخنها است. استفاده از موادی مانند پرایمر و بیس کات در مرحله زیرسازی موجب میشود تا ناخن رطوبت خود را حفظ کند و به صورت یک لایه محافظ بر روی ناخن عمل کند؛ در نظر داشته باشید که مواد کاشت ناخن ممکن است باعث خشکی و شکنندگی ناخن شوند و زیرسازی ناخن مانعی مهم در برابر بروز چنین اتفاقی خواهد بود.
ابزار و مواد مورد نیاز برای زیرسازی ناخن
ابزار کاشت ناخن یکی از کلیدیترین وسایل مورد نیاز در این حرفه است و بخش قابل توجهی از این ابزار در مرحله زیرسازی ناخن مورد استفاده قرار میگیرند. البته زیر سازی علاوه بر ابزار نیاز به تهیه چندین نوع مواد کاشت ناخن هم دارد که در ادامه تمامی آنها را معرفی خواهیم کرد:
- ناخن گیر
- سوهان برقی
- سوهان دستی
- نیپر
- عقب زن کوتیکول
- برس مانیکور
- استون
- روغن کوتیکول
- ضد قارچ
- پرایمر کاشت
- بیس کات کاشت ناخن
بسیاری از این ابزار در مانیکور ناخن نیز استفاده میشوند و به همین دلیل است که اغلب افراد زیرسازی ناخن را با مانیکور یکی میدانند. البته که این دو روش یکسان نیستند و مانیکور تنها بخش از مراحل اجرایی زیرسازی ناخن است که در ادامه به توضیح آن بیشتر میپردازیم.
مراحل انجام زیرسازی کاشت ناخن
اولین قدم برای داشتن ناخنهایی زیبا با کاشت ناخن، انجام درست و اصولی مراحل مختلف زیرسازی ناخن است. هدف از مرحله اول زیرسازی ناخن فرمدهی و مرتب کردن آن برای نمایش هر چه بهتر زیبایی و ظرافت ناخن و هدف از بخش دوم زیرسازی آمادهسازی ناخن برای قرارگیری هر چه بهتر مواد کاشت بر روی ناخن است.
برای یادگیری هر چه بهتر کاشت ناخن بهتر است با الزامات و اصول تمامی مراحل زیرسازی ناخن بیشتر آشنا شوید و دقت خود را در انجام آن بالا ببرید.
نحوه صحیح و اصولی انجام مراحل مختلف زیرسازی ناخن به شرح زیر است:
انجام مانیکور ناخن
اولین مرحله از مراحل زیر سازی کاشت ناخن، مانیکور است. مانیکور میتواند به دو صورت خشک و خیس انجام شود که انتخاب آن به سلیقه و خواسته مشتری مربوط است؛ اما اغلب ناخنکاران به دلیل افزایش سرعت کار، روش مانیکور خشک را برای شروع زیرسازی ناخن انتخاب میکنند.
در این مرحله ابتدا بایستی با استفاده از ناخنگیر قد ناخن به اندازه دلخواه کوتاه شود و سپس با استفاده از سوهان برقی فرم مورد نظر بر روی ناخن اجرا شود. حال با ابزار دیگری به نام عقب زن کوتیکولهای اطراف ناخن را به عقب کشیده و با نیپر باقیمانده آن را از روی ناخن بردارید.
در آخر نیز با پد آغشته به استون رو ناخن را کاملا پاک کنید تا اثری از ذرات ریز ناخن باقی نماند و به منظور تقویت ناخن کمی روغن کوتیکول را روی ناخنها مالیده و به آرامی ماساژ دهید.
استفاده از ضد قارچ
دومین مرحله زیر سازی استفاده از ضد قارچ بر روی ناخن است. همان طور که در بالاتر گفتیم؛ یکی از دلایل مهم انجام زیر سازی ناخن، جلوگیری از بروز مشکلات و بیماریهایی مانند قارچ ناخن کاشت است. مایع ضد قارچ و استفاده از آن در مرحله زیرسازی مانعی از رشد قارچهای پوستی اطراف ناخن میشود و سلامت شما را تضمین میکند.
استفاده از پرایمر
مایع پرایمر نوعی لاک بی رنگ است که نقش مهمی در ایجاد اتصال مواد کاشت با سطح ناخن دارد. این ماده باعث میشود سطحی صاف و یکدست بر روی ناخن ایجاد شد و کار را برای ادامه مراحل کاشت آسانتر کند.
بهتر است پس از خشک شدن ضد قارچ، لایه ای از پرایمر را روی سطح ناخن ها بزنید و برای نتیجهگیری بهتر از دستگاه UV برای تثبیت پرایمر بر روی ناخن استفاده کنید.
استفاده از بیس کات
چهارمین و آخرین مرحله از زیرسازی ناخن، استفاده از بیس کات است. این مایع نیز مثل پرایمر همانند لایهای محافظ بر روی ناخن عمل میکند که هدف از استفاده آن محافظت از ناخن و ماندگاری مواد کاشت در طول زمان است.
پس از اعمال بیس کت بایستی ناخنها را بار دیگر در دستگاه UV قرار داد و پس از خشک شدن به منظور اطمینان از فرم ناخن از سوهان دستی برای مرتب کردن ناخنها استفاده کرد.
کلام پایانی
زیرسازی ناخن، مرحلهای ضروری در انواع روشهای کاشت ناخن مانند کاشت با پودر اکریلیک، پلی ژل، ژلیش و لمینت است. این مرحله به منظور از بین بردن چربی و آمادهسازی سطح ناخن برای انجام دیگر مراحل کاشت انجام میشود و مانعی در برابر مشکلاتی احتمالی مانند هوا گرفتن ناخن است.
استفاده از مواد و ابزار با کیفیت نیز در انجام اصولی زیر سازی نقش مهمی دارد و عدم کیفیت آنها میتواند تاثیر بسزایی در نتیجه نهایی کاشت ناخن داشته باشد. برای تهیه مواد و ابزار با کیفیت و معتبر کاشت ناخن میتوانید خرید خود را از فروشگاه آنلاین ژانت انجام دهید تا ضمن صرف هزینهای معقول و مناسب، کالاهای خود را به راحتترین روش ممکن و درب منزل دریافت کنید.