بسیاری از از افرادی که به کاشت ناخن علاقه دارند با معضلات مختلفی مانند بیماریهای قارچی و یا نازک شدن صدف ناخن روبرو هستند. هوا گرفتن ناخن نیز یکی از مشکلات مهم پس از کاشت ناخن است که به دلیل عدم صحیح اجرای مراحل کاشت یا نگهداری نامناسب رخ میدهد.
هوا گرفتگی ناخن از دو جهت اهمیت بسیاری دارد؛ یک اینکه موجب نارضایتی و ایجاد مشکل در انجام کارهای روزانه توسط مشتری میشود و علت دوم که مهمتر نیز است، هوا گرفتن ناخن اگر به طول بیانجامد به بستری مناسب برای رشد قارچ آلودگی و انواع میکروبها تبدیل خواهد شد.
از این رو در این مطلب از سایت ژانت قصد داریم، به دلایل هوا گرفتگی کاشت ناخن پرداخته و راههای پیشگیری از آن را به شما معرفی کنیم.
دلایل هوا گرفتگی کاشت ناخن
اگر بخواهیم هوا گرفتن ناخن را توضیح دهیم؛ این اتفاق به حالتی گفته میشود که پس از اتمام مراحل کاشت ناخن، مواد چسبندگی خود را از دست داده باشند و به اصطلاح از روی ناخن بلند شود. فاصله ایجاد شده بین مواد کاشت و سطح خود ناخن مشکلاتی بسیاری را برای فرد ایجاد میکند و ممکن است به صدف ناخن آسیب وارد کند.
بنابراین اگر نگران هوا گرفتن ناخنهای خود پس از کاشت هستید، در ادامه 5 دلیل اصلی این اتفاق را بیان کردهایم.
استفاده از محصولات بی کیفیت
مهمترین اصل در کاشت ناخن اصولی استفاده از مواد کاشت با کیفیت است. با هر روشی که کاشت ناخن انجام میدهید، حتما از کیفیت مواد استفاده شده توسط ناخنکار اطلاع داشته باشید. استفاده از محصولات بی کیفیت نه تنها دلیلی برای هوا گرفتن ناخن پس از کاشت محسوب میشود، بلکه ممکن است باعث بروز بیماریهای قارچی و حساسیتهای پوستی نیز در دراز مدت بشود.
همچنین گاها ممکن است شرایطی پیش آید که مواد کاشت کیفیت لازم را داشته باشند، اما به دلیل ناسازگاری مواد کاشت با ناخن هواگیری اتفاق بیافتد؛ این موضوع معمولا با چندین بار ترمیم کاشت حل می شود و به طور کلی نگران کننده نیست.
زیرسازی نامناسب
مراحل آماده سازی ناخن قبل از کاشت یا همان زیرسازی نقش مهمی در کیفیت نهایی کار و جلوگیری از هوا گرفتن ناخن دارد. در واقع اصلیترین دلیل این اتفاق را میتوان زیرسازی نامناسب دانست.
خشک شدن پرایمر قبل از موادگذاری، استفاده از سرسوهان مناسب جهت خراش دادن سطح ناخن، استفاده از دهیدراتور و حذف اصولی کوتیکول ناخن از مواردی است که ناخنکار بایستی برای جلوگیری از هوا گرفتن ناخن به درستی انجام دهد.
همچنین در هنگام مواد گذاری باید این توجه را داشت که مواد خیلی بیش از حد رقیق یا غلیظ نباشد و با کمک قلم ناخن به راحتی و در جای درست قرار بگیرد.
چرب بودن ناخن قبل از موادگذاری
سطح ناخن به صورت طبیعی چرب است و یکی از مراحل مهم قبل از موادگذاری برطرف کردن چربی اضافه روی صدف ناخن است. در ابتدا باید درصد چربی ناخن را تشخیص داد. اگر ناخن ها به طور طبیعی چرب باشند، بایستی از پرایمر با درصد اسید بالا باید استفاده شود؛ اما اگر سطخ ناخنها خشک باشند، بهتر است از پرایمر بدون اسید استفاده کرد.
چرب بودن ناخن مانعی بزرگ برای ماندگاری مواد بر روی ناخن است و اگر به درستی رفع نشود؛ بعد از مدت کمی، هوا به زیر مواد کاشت وارد شده و باعث هوا گرفتن کاشت ناخن شما میشود.
سوهان کشی اشتباه
بار دیگر به مرحله زیرسازی و اهمیت آن در جلوگیری از ها گرفتن ناخن باز میگردیم. یکی از کارهای مهم در این مرحله سوهان کشی اصولی ناخن است؛ سوهان کشی اشتباه که شامل نازک کردن و یا ضخیم کردن بیش از حد ناخن می شود، یکی دیگر از دلایل هواگرفتگی آن است.
دور تراشی ناخن مرحله مهمی است که در حفظ دوام مواد کاشت تا ترمیم بعدی کمک بسیاری میکند؛ از این رو ناخنکاران محترم بایستی توجه بیشتری به این مرحله از کاشت ناخن داشته باشند.
عدم مراقبت صحیح از ناخن
تا به این جای مطلب در مورد عملکرد ناخنکار و نقش وی در جلوگیری از هوا گرفتن ناخن صحبت کردیم، اما یکی از دلایل مهم این اتفاق عدم مراقبت درست از ناخن کاشت توسط خود افراد است. توصیه ما به شما رعایت مواردی مانند، عدم تماس بیش از حد دست با آب بدون استفاده از دستکش، جلوگیری از ضربه و فشار به سطح ناخن و استفاده خیلی کم از مواد شوینده قوی است.
روش های جلوگیری از هوا گرفتن ناخن کاشت
حال که با دلایل هوا گرفتن ناخن آشنا شدید، بهتر است در مورد روشهای جلوگیری از این اتفاق نیز بیشتر بدانید تا زمان ترمیم ناخن خود را در وقت مقرر انجام دهید و از هزینههای خود بکاهید.
- استفاده از دستکش هنگام ظرف شستن
- استفاده نکردن از پد الکلی لاک پاک کن
- ترمیم به موقع ناخن ها
- عدم جویدن ناخنها
- جلوگیری از اتفاقاتی مانند برگشت ناخن و ضربه های ناگهانی
- استفاده بیش از حد از الکل در مراحل موادگذاری
- استفاده از قلم و سرسوهان مناسب
- شناخت جنس ناخن
انواع هواگیری ناخن کاشت شده
برای برطرف کردن هوا گرفتگی ناخن بایستی نوع و حالت آن را تشخیص داد؛ همانند یک بیماری که ممکن است ارگان خاصی را در بدن درگیر کند، هوا گرفتگی ناخن نیز ممکن است در جای خاصی از ناخن رخ دهد که دلیل مشخصی داشته باشد.
به طور کل هواگیری در کاشت ناخن به 4 نوع دسته بندی می شود:
- هواگیری از انتها: دلیل این اتفاق دلیل عدم رعایت حد فاصل کیوتیکول و مواد گذاری مناسب در انتهای ناخن است. ایجاد یک میلی متر فاصله بین کیوتیکول و مواد در رفع این مشکل تاثیرگذار خواهد بود.
- هواگیری از میانه: این مشکل به دلیل ضربه و برگشن ناخن رخ میدهد.
- هواگیری از سر ناخن: عدم بسته شدن کار با استفاده از مواد مناسب و سوهان کشی با شیب در نوک ناخن ها مسبب این نوع هوا گرفتن ناخن است.
- لایه لایه شدن از لبه ها: سوهان کشی با شیب به سمت لبه ناخن، ضربه و خوردگی به ناخن توسط فرد، نزدیک نکردن پرایمرهای کاشت به لبه ها به صورت مناسب و عدم بسته شدن کار با مواد کافی، همگی از دلایل این موضوع هستند.
با اطلاع از موارد فوق به راحتی میتوانید از هوا گرفتن ناخنهای خود پس از کاشت جلوگیری کرده و در طول ترمیم از زیبایی ناخنهای خود لذت ببرید.
کلام پایانی
در این مطلب متوجه شدیم که زمانی که مواد کاشت از ناخن جدا شود، به اصطلاح ناخن هوا گرفته است. این موضوع میتواند مشکلات زیادی را برای شما ایجاد می کند. از این رو بهتر است در زمان کاشت ناخن به موارد ذکر شده در مطلب توجه بیشتری داشته باشید.
اگر این اتفاق تا به حال برای شما رخ داده است، راهکار خودتان را برای جلوگیری از آن را برای ما بنویسید. همچنین اگر به دنبال مواد و ابزار با کیفیت کاشت ناخن هستید تا دیگر با مشکلاتی منند هوا گرفتن ناخن روبرو نشوید؛ فروشگاه آنلاین ژانت یکی از معتبرترین مراکز فروش ملزومات کاشت ناخن با بالاترین کیفیت در سطح کشور شناخته میشود.